Hallo allemaal,

Het is een tijd geleden dat u van ons een mail heeft gehad, de hoofdreden wij houden er niet van uw mailbox vol te storten met product update's en dergelijke. Maar ondertussen heeft onze website een verjongingskuur ondergaan en zijn er wat artikelen bij gekomen die wij u niet willen onthouden. 

Zo hebben wij een nieuwe product categorie toegevoegd Funny Things . Deze bevat leuke gadgets en hebbedingetjes, let wel op deze producten zijn uitsluitend per post te leveren dit vanwege de grote diversiteit aan producten en simpelweg omdat het bij ons niet meer past in onze voorraad. Neemt u snel een kijkje er zitten erg veel leuke dingen tussen.
Funcakes aanbieding
Wij hebben alle voorradige funcakes mixen in de aanbieding geplaatst, maak gebruik van deze aanbieding!!!

Opruiming!!!!
Een kleine greep uit de opruimingshoek 30 % korting, had u het nog niet pak nu uw kans!Tot slot wil ik u ook vertellen dat onze site hier en daar veranderingen gaat doorlopen schrik daar dus niet van, mocht u toch iets of ergens niet vertrouwen belt u ons dan op 0624144861 of tweet ons direct vanaf onze pagina, uiteraard andere manieren van contact zoeken mogen ook.