Hallo Taart liefhebbers,

Eerder vandaag heb ik op onze facebookpagina al aangekondigt vandaag een nieuwsbrief uit te sturen met een nieuwe interresante actie, verderop in deze nieuwsbrief daar meer over. Er is veel gebeurt afgelopen maanden in ons prive leven en er werd weinig getweet en onze facebook pagina stond ook erg stil, het is weer wat rustiger geworden in ons prive leven en nu proberen we weer door te gaan met deze leuke webshop. Onlangs is ons telefoonnummer gewijzigd om u eerder te woord te kunnen staan hebben wij besloten om op 0624144861 voortaan bereikbaar te zijn voor vragen of eventuele taart bestellingen/ workshops te bespreken.
Aanbieding/Opruiming !!!
De maandactie welke wij verzonnen hebben is de volgende, u krijgt bij uw geplaatste bestelling van ons een kortingscode om deze bij uw volgende bestelling weer te kunnen gebruiken. Deze kortings code is 30 dagen geldig. Ook kunt u nog gebruik maken van de tweet korting van 2% deze kunt u ontvangen door bij het afronden van uw bestelling via het bestelscherm een tweet te verzenden. 

Om plaats te maken voor nieuwe artikelen MOETEN wij opruimen.

Valentijn


Wij hopen u weer snel terug te zien op www.tierelantaart.nl
 
Om dagelijks op de hoogte te blijven onze ontwikkelingen kunt u ons volgen op twitter @tierelantaart of via onze facebook pagina