Hallo beste nieuwsbrief lezer(es),

Het is enige tijd geleden dat wij onze laatste nieuwsbrief gemaild hebben. Het is door diverse omstandigheden er niet van gekomen eerder een nieuwsbrief uit te brengen. Nu toch hebben we weer wat te vertellen momenteel werken we hard aan onze pagina om deze te verbeteren en te vernieuwen. afgelopen maanden zijn er tussendoor wel nieuwe producten aan onze website toegevoegd. Ook werden we blij verrast door Zeelandia omdat zij voorverpakte marsepein zijn gaan leveren helaas is de aktie weer gestopt omdat het niet voldeed aan de kwaliteits norm die Zeelandia en wij er aan stelde nu is Zeelandia op zoek naar passende oplossing.
Opruiming!!!!
In verband met een ruimte gebrek moeten we het assortiment opruimen en daarom hebben we gekozen om de prijzen aan te passen. Kortingen kunnen hiermee oplopen tot wel 60%. Doe er uw voordeel mee!!!! Wij willen er van af!!!

Hieronder hebben we een greep uit de opruiming bijgevoegd voor meer kunt kijken op http://www.tierelantaart.nl/opruiming Hou deze pagina in de gaten want er volgt meer!!!!!

Als je aan het eind van je bestelling een tweet verstuurd vanuit onze website ontvang je 2 % extra korting.

(producten waar al korting op zit zijn uitgesloten)Nieuwe Artikelen
Om toch verder te gaan met onze vernieuwing hebben we ook weer nieuwe producten gevonden welke wij graag aan u willen laten zien. Maar we willen meer nieuwe artikelen opnemen maar helaas i.v.m. beperkte ruimte houdt dat ons tegen dus helpt u voorral mee met de opruiming en deel deze nieuwsbrief met uw collega's ,vrienden,vriendinnen en familie.
 Mocht u interesse hebben om een workshop door ons te laten verzorgen kunt u ons altijd mailen op info@tierelantaart.nl denk hierbij aan personeels uitjes via personeels vereniging of uw werkgever.

Wij hopen u weer snel terug te zien in onze webshop zodat wij u weer van dienst kunnen zijn.

Veel bak plezier!!!!


Tierelantaart.nl
Nathalie & Jose
Twitter @tierelantaart
Facebook