Hallo,

Het is te lang geleden dat wij een nieuws brief hebben uitgebracht. De laatste nieuwsbrief is van eind juni vlak voor de zomervakantie. Maar nu is iedereen, met een  enkele gelukkige uitzondering, weer terug van vakantie. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad. Wij hebben ondertussen rustiger aangedaan maar niet stil gezeten, er is veel nieuw assortiment toegevoegd. Via deze nieuwsbrief een kleine impressie.  
Aanbieding
Enkele artikelen zijn in de aanbieding/uitverkoop, wij beginnen een klein ruimteprobleem te ontwikkelen. Dit probleem proberen wij een beetje op deze manier op te lossen.

Nieuwe Artikelen
Er zijn best wat nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd hieronder een kleien impressie. Alles is ook terug te vinden op http://www.tierelantaart.nl

 
Ook kunt u ons volgen via Twitter waar dagelijks nieuws bekend word gemaakt over nieuwe diensten of producten van Tierelantaart.Er zijn ook weer workshops in voorbereiding. Nathalie en Jessica proberen iedere maand een workshop te organiseren voor minimaal 6 personen en maximaal 12 personen. Aankomende 23 september is er 1 gepland. Helaas is deze al vol.
Via twitter worden deze datums bekend gemaakt. Mocht u er bij de volgende workshop ook bij willen zijn, mailt u ons dan op info@tierelantaart.nl