Hallo allemaal,

Hier weer een bericht van Tierelantaart. Ons laatste bericht welke wij verstuurd hebben was onze verjaardag welke  wij met een kortingactie bezegelt hebben om het te vieren. Het was een erg rumoerig jaar voor Tierelantaart, zo is ons assortiment van 25 artikelen naar 450 artikelen gegroeid. Daar zijn we erg trots op, helaas zijn er ook foutjes gemaakt in het afgelopen jaar en daar hebben we van geleerd. We hebben onze bestelwijze aangepast op de voorradige artikelen om levertijden van 2 á  3 weken te voorkomen, zodra iets niet voorradig is kunt u het niet bestellen in de shop, mocht u toch iets willen bestellen wat niet voorradig is kunt u dit per mail aangeven of als u meerdere artikelen besteld kunt u dit in de order opmerking aan ons kwijt. Daar zit een voordeel voor u aan u weet gelijk waar u aan toe bent, geen onzekerheden over wanneer uw bestelling binnen komt of is. Voor ons is het ook een voordeel dat wij niet onnodig verzendkosten aan het maken zijn daar waar dit niet nodig is, daarmee komt dit voordeel ten goede aan u, de prijzen proberen we zo laag mogelijk te houden. 
Uitverkoop


Nieuw !!!!!!
Ook kunnen wij verheugd melden dat wij u nu ook kunnen voorzien van food prints op Icing of Frostysheets hiermee kunt u uw eigen foto taart maken of cupcake's met een print erop. Uw eigen persoonlijke fototaart het is een erg leuk artikel om u aan te kunnen bieden.

U kunt uw afbeelding direct via onze website uploaden. U moet alleen rekeing houden met het aantal DPI van uw afbeelding Deze zou voor een goede kwaliteit tussen de 200 en 300 dpi moeten zijn. U kunt zelf kiezen wat u het fijnst vind icing of frosty. De frosty kan voor € 6,-- geprint worden en de icing voor € 7,-- daarnaast komen er nog wel verzendkosten bij om te verzenden dit gaat per brievenbus post, u hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

De Zeelandia kleuren marsepein is nu ook verkrijgbaar in 500 grams verpakking!!!!Verder wordt er veel aan onze site gewerkt momenteel, mochten er drastische wijzigingen voorkomen wordt u daarvan op de hoogte gesteld middels e-mail. Er blijven ook producten bij komen, helaas verdwijnen er ook weer producten om dat deze niet meer leverbaar zijn of dat er niet genoeg animo voor is. Hopelijk blijft uw favoriet leverbaar wij blijven ons best er voor doen.

Met vriendelijke groet,

Nathalie & José
Tierelantaart team.