Beste nieuwsbrief lezer(es),

Wij hebben op onze site de menu structuur aangepast zodat dit overzichtelijk en netjes blijft, alle producten zijn daarbij direct allemaal op prijs gesorteerd van laag naar hoog. Ook hebben wij een nieuwe categorie erbij gedaan namelijk merkgebonden zoeken alle producten van het betreffende merk zijn daar nog eens na te zoeken. Verder zult u zien dat wij met ons assortiment verder gaan met de cupcakes. En de laatste wijziging voor nu is dat wij ook onze zuidelijke en oostelijke buren kunnen leveren dus heeft u vrienden/familie of kennissen in België/Luxemburg of Duitsland deze willen wij ook graag van dienst zijn.
Aanbieding : UPDATE
Als aanbieding doen wij op dit moment tot en met 31 augustus 2010 10% korting op alle voorradige artikelen deze korting geldt dus ook zolang de voorraad strekt. Let op de gehele voorraad 10% korting t/m 31 augustus u dient hiervoor kortingscode:"UPDATE" in te voeren bij het afronden van uw bestelling. Om iedereen een gelijke kans te geven kan dit maar 1 malig per klant per bestelling. Eventuele verzendkosten zijn uitgesloten van korting.

Producten onder de aandacht
Op onze site zijn de komende periode steeds meer veranderingen te vinden houdt u de site dus regelmatig in de gaten. Helaas komen er op een zeker moment ook dubbele artikelen op te staan hiervoor alvast ons excuus zodra de werkzaamheden aan de site zijn afgerond is daarmee ook het probleem van de dubbele artikelen verdwenen.

Wij hopen u zo weer van dienst te zijn geweest.