Beste nieuwsbrief lezer(es),

Het is een tijdje stil geweest, de reden daarvoor was dat wij vooral druk waren met het herstellen van de voorraden en tijdelijk even geen nieuwe producten hebben opgenomen in ons assortiment vanwege de vakantie.
Wij hebben nu weer een aantal nieuwe producten in ons assortimenet en daarvan willen wij u graag op de hoogte stellen.
Website update !
Onze website gaat de komende periode een kleine metamorfose ondergaan, de reden hiervoor is om alles voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden zo gaan de "pull down" menu's langzaam aan verdwijnen en krijgt ieder product een eigen artikel nummer.

Nieuwe Producten
Er is weer uitbreiding in ons assortiment. Onderstaande artikelen zijn ook gelijk in de voorraad opgenomen.Wij zijn op dit moment ook met een test fase bezig op onze website waarin verschillende betalings mogelijkheden naar voren kunnen komen bij uw eventuele bestelling. Hiermee zijn wij nog bezig en eigenlijk zou alleen de optie Ideal naar voren mogen komen, helaas is dit tot op heden nog niet gelukt. De optie ideal wordt nu getest en als deze optie naar behoren werkt zal deze betalings optie vervolgt worden.

Wij hopen u zo weer van dienst te zijn geweest. Mocht u zelf wensen of ideeën hebben wat u graag ziet bij ons op de website neem dan even contact met ons op.