nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

 Welkom op ons gastenboek. Het zou leuk zijn als u een bericht in ons gastenboek achterlaat echter schuttingtaal,beschuldigingen,aanteigingen en opmerkingen die niet voor herhaling vatbaar zijn zullen wij verwijderen. Ook behouden wij ons het recht voor om uw berichten te verwijderen/gastenboek te sluiten.

Mocht u uw mening zowel positief als negatief over ons kwijt willen in dit gastenboek is dit toegestaan. Gelieve rekening te houden met eerder genoemde regels. Opbouwende kritiek kan en mag liever hebben wij gewoon dat u ons een mail stuurt als u klachten of vragen aan ons heeft.

Nathalie & José - 25/01/2012 om 16:30

Geweldig, dank u voor deze geweldige complimenten.

barbara - 23/01/2012 om 13:48

topbedrijf gerund door topmensen! Altijd antwoord op je vragen, altijd leuke suggesties...en je kan altijd komen om spullen te halen!

Ga vooral zo door!!

Melanie - 22/01/2012 om 23:33

Het virus is begonnen met de sinterworkshop. Sindsdien haal ik veel van mijn spullen bij tierelantaart... Altijd even snel en vriendelijk. En ook nog voor een geschikte prijs...

Patricia - 22/01/2012 om 22:40

Een topwebwinkel. Goede service, mooie spullen. Jullie leveren altijd kwaliteit. Ga zo door. Jullie zijn 1 van de beste webshops voor taartbenodigdheden.

Corry - 22/01/2012 om 22:37

Mijn complimenten over jullie webwinkel en vooral de goede service en snelle leveringen.
Kortom DE webshop voor taart benodigheden!
Ga zo door mensen.

 
Pagina 1 van 1
 


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.