Op onze nieuws pagina proberen wij u op de hoogte te houden van al onze uitbreidingen wat betreft onze service en producten. Ook proberen wij de markt in de gaten te houden of er evenementen of beurzen komen in Nederland.


Vernieuwde website gelanceerd

  01-11-2014  

Per 30-10-14 hebben wij onze nieuwe pagina live gezet. Met een compleet nieuwe look willen we u verder onze service blijven verlenen uiteraard nog steeds met kwalitatief goede producten.

Lees meer

Workshops

  21-11-2011  

 Op verzoek van velen proberen wij nu regelmatig workshops te organiseren. Voor data's en tijden kunt u kijken onder het tabblad workshops

Lees meer

twitter op de pagina toegevoegd

  15-04-2011  

Trots kunnen wij vertellen dat twitter op de home pagina geintegeerd is. Hou ons ook via twitter in de gaten het laatste nieuws volgt via twitter.

Lees meer

Heel Veel gebeurt

  20-01-2011  

Er is ontzettend veel gebeurt de laatste maanden. We hebben een behoorlijke prijs verlaging kunnen doorvoeren waar u als onze bezoeker van kunt profiteren. En we hebben ook een enorme groei in assortiment kunne realiseren daar zijn wij erg trots op, zo kunnen wij u steeds meer bieden. Ook met de komst van Zeelandia in ons assortiment zijn we erg blij. De recenste verandering zijn die van de afgelopen dagen, afgelopen dagen hebben wij kunnen realiseren dat betaling via Ideal en Paypal ook mogelijk is geworden (boven orderbedrag van € 25,--), En ook vandaag hebben we weer een voorruitgang geboekt met het verkregen webwinkelkeurmerk. Al met al ontzettend veel gebeurt de afgelopen tijd.

Lees meer

nieuwe artikelen!!!

  04-11-2010  

Er komen weer heel veel nieuwe artikelen bij hou de site voorral in de gaten alvast een voorproefje Americolor kleurstoffen zijn aan het assortiment toegevoegd. Er zijn ook weer wat nieuwe uitstekers en plungers bijgekomen. En jawel de nieuwe Mjamtaart is ook in aantocht dit keer een extra dikke editie wacht niet telang bestel hem snel!!!

Lees meer

Mjamtaart!

  12-09-2010  

Vanaf heden mogen wij ons ook verkoop adres noemen van het Mjamtaart! vakblad voor de lekkerbekken. Dit blad kost € 5,95 exclusief porto kosten maar bij uw bestelling is het blad makkelijk mee te zenden. Op dit moment is er net een nieuwe editie uit "Herfst". Het blad verschijnt 4 keer per jaar vorige edities zijn makkelijk na te bestellen en kan ook bij ons.

Lees meer

Nieuwe Producten

  06-09-2010  

Neemt u snel een kijkje verder in onze webshop we hebben weer tal van leuke nieuwe Molds,Pannen,Bakmixen en meer .

Lees meer

Nieuws van Tierelantaart

  21-08-2010  

Vanaf heden willen wij ook onze oostelijke en zuidelijke buren beleveren hiervoor zijn de verzend opties aangepast. Bij het afronden van uw bestelling kunt u het land van bestemming kiezen namelijk België,Luxemburg en Duitsland. wij hopen in de nabije toekomst ook de website van 2 talen te voorzien.

Lees meer

Taart & Trends beurs

  05-08-2010  

Ook dit jaar is er weer een Taart & Trends beurs in de: Dudok Arena in Hilversum Arena 303 1213 NW Hilversum www.taartentrends.nl Kaart verkoop is aan de deur dus dit moet in je Agenda. Het is op 8&9 OKTOBER 2010 Programma Vrijdag Beurs 14.00 uur tot 21.00 uur met presentatie van nieuwe producten, miniworkshops en demonstraties op groot scherm, mini demo's op de beurs. Voor een uitgebreid programma overzicht nog even geduld. Zaterdag Beurs 11.00 uur tot 17.00 uur met masterclasses door Jeroen Goossens, taartenwedstrijd , demonstraties op groot scherm en mini demo's op de beurs. Kaarten kosten aan de deur € 10.-- Voorverkoop     € 8.50

Lees meer

vakantiesluiting voorbij !!!

  18-07-2010  

Onze vakantie zit erop wij kunnen weer gewoon verzenden. Hopelijk heeft u ook een hele goede vakantie gehad. als u deze nog tegoed heeft veel plezier gewenst als u op vakantie gaat en bij ons een bestelling plaatst geeft u dit dan in de order opmerking dan zullen wij er rekening m.b.t. het verzenden van de artikelen. Het Tierelantaart service team.

Lees meer

inspiratie

  25-06-2010  

Nieuw filmpje toegevoegd op onze inspiratie pagina. www.tierelantaart.nl/Webwinkel-Page-94847/Inspiratie-nodig.html

Lees meer

Vakantie Periode

  15-06-2010  

De zomer vakantie staat weer voor de deur ook wij gaan daar van genieten. Daarom kunnen wij geen leveringen doen vanaf 2 t/m 18 Juli 2010. Uw bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden in de webshop.  

Lees meer

Contact gegevens uit gebreid

  27-05-2010  

Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 0153642005 . Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een telefoonnummer aangevraagd om u ook telefonisch te woord te staan. Uiteraard is blijft ons mail adres ook beschikbaar info@tierelantaart.nl Gespreks kosten lokaal tarief. Vergeet u niet dat u ook uw producten af kunt halen zowel in Pijnacker als in Den Haag. Dit kunt bij het afronden van uw bestelling aangeven.

Lees meer| Meer